Золива Лтд.

LOADING
PREV
NEXT
http://zoliva.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/517349objekt300x320.jpg
http://zoliva.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/604582maslinkara300x320.jpg
http://zoliva.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/709516eufarmer300x320.jpg
http://zoliva.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/943367500gr.jpg
http://zoliva.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/874958pakomak300_320.jpg
http://zoliva.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/855227kralska_1.jpg
http://zoliva.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/833565Granka_2.jpg
http://zoliva.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/342111granka_12.jpg

Зашто Золива

  • Нов Погон на Золива Лтд.
  • Прва маслинкара на Золива
  • Золива Лтд. на ЕУ Фармер
  • Ново 500гр. пакување
  • Золива ја рециклира своја…
  • Најбарани Маслинки во Мак…
  • Маслинки Против Стрес
  • Лист Маслинка Против грип

Нов Погон на Золива Лтд.

Чест ни е да ви соопштиме дека на 14 Октомври официјално го отвориме нашиот нов погон за откуп и преработка на Золива Маслинки со капацитет од 1000 тони годишно.

Повеќе

Прва маслинкара на Золива

Од 01.10.2012 година почна со работа првата специјализирана маслинкара на Золива Лтд.

Повеќе

Золива Лтд. на ЕУ Фармер

Новиот погон за маслинки на Золива ексклузивно на ЕУ-ФАРМЕР...

Повеќе

Ново 500гр. пакување

Золива маслинка сега спакувана и во 500гр. пакување во сите маркети низ Македонија.

Повеќе

Золива ја рециклира својата амбалажа

Станувајки членка на ова друштво целиот отпад кој што се создава со нашето работење како и целиот отпад кој што го создавате вие фрлајки ја нашата амбалажа се рециклира.

Повеќе

Најбарани Маслинки во Македонија

Дознајте повеќе информации за Дојранските Кралски Маслинки кои се дефинитивно најбараните во Македонија со својот стандардизиран и специфичен вкус.

Повеќе

Маслинки Против Стрес

Маслинките ги содржат витамините А, Б1, Б2 и Б6, фолна киселина, пантотенска киселина и витамин Ц. Тие се богати и со магнезиум, калциум и калиум, како и со

Повеќе

Лист Маслинка Против грип

Јапонските научници објавија резултати од истражувањето на антивирусното делување на хидрокситирозол на разни видови (типови) на вирусот на грип, вклучувајќи го и Х1Н1.

Повеќе
НОВОСТИ :
Вие сте тука: Почетна
Петок, 06 Дек 2019