Золива Лтд.

Вие сте тука: Почетна » Вести » Соновник за Маслинка
Понеделник, 25 Мај 2020

Соновник за Маслинка

Е-пошта

SonoviКоја е поврзаноста помеѓу напите Дојрански Маслинки и вашите соништа:

Маслиново Масло

Ако сонувате Маслиново Масло тоа значи дека имате желба работите во вашиот да се движат многу полесно. Најверојатно ви е потребно да подмачкате некои аспекти на вашиот живот за да поминете без проблеми. Од друга страна истото може да значи дека имате желба да покажете повеќе љубов и разбирање во вашиот живот.

Маслинки

Да видите маслинки во вашите соништа најчесто симболизира бессмртност или моќ да ги надминете сите ваши проблеми. Гранка со маслинки најчесто симболизира помирување, мир и надеж. Да видите или да носите круна од маслинови ливчиња значи дека ќе имате сила да ги преминете сите препреки и ќе најдете решение за вашите проблеми.


- Стебло на Маслинка : среќа, добивка, љубовна авантура

- да јадеш Маслинки : непријатни љубовни игри