Золива Лтд.

Вие сте тука: Почетна » Вести » Золива акредитирана во GS1 системот
Четврток, 18 Јул 2019

Золива акредитирана во GS1 системот

Е-пошта

гс1

Золива стана дел од семејството на Акредитирани членки во GS1 системот.

Оваа сертифицирана акредитација е доказ за бонитетот на фирмата во Меѓународниот GS1 систем и правилната имплементација на стандардите на GS1 системот во сите негови сегменти.