Золива Лтд.

Вие сте тука: Почетна » Вести » Золива ја рециклира својата амбалажа
Понеделник, 25 Мај 2020

Золива ја рециклира својата амбалажа

Е-пошта

Золива стана членка и на Друштвото за управување со пакување и отпад од пакување ПАКОМАК. Со ова ги исполнуваме нашите законски обврски за рециклирање на нашиот отпад и придонесуваме за почиста околина за нашите поколенија.

Станувајки членка на ова друштво целиот отпад кој што се создава со нашето работење како и целиот отпад кој што го создавате вие фрлајки ја нашата амбалажа се рециклира и потворно се користи.

Овој знак можете да го најдете на нашата етикета и со купување на нашите производи вие допринесувате до заштита на животната средина.