Золива Лтд.

Вие сте тука: Почетна » Вести » Прва Маслинкара на Золива
Понеделник, 25 Мај 2020

Прва Маслинкара на Золива

Е-пошта

Од 01.10.2012 почна со работа првиот специјализиран маркет за маслинки на Золива Лтд.

За прва локација го избравме Зелениот Пазар во центарот на Скопје. Специлизираниот маркет се наоѓа во пролазот во Гратски Ѕид од собрание кон зелено пазарче.

Во Маслинкарата можете да ги најдете нашите познати Кралски, Блонд и Каламата маслинки како и многу специјалитети како Сецкана Каламата Маслинка за пици, Сушена Маслинка за погачи. Истотака можете да ги најдете и нашите нови 500 гр. пакувања на сите производи кои имаат подолг рок на траење и секогаш ке бидат свежи. Сите производи ги нудиме по специјални цени и секогаш имаме многу акции, дегустации како и експериментални вкусови на маслинка кои ке ве зачудат но ветуваме дека ке ви се допаднат.