Золива Лтд.

Вие сте тука: Почетна » Производи » Золива Сецкана Маслинка
Четврток, 25 Апр 2019

Золива Сецкана Маслинка

Е-пошта

Золива Сецкана МаслинкаЗолива Сецканата Маслинка е природно ферментирана маслинка којашто е мешавина од сортата Каламата и сортата Амфиса којашто е наменета за пекарската индустрија.

Директно од Пекарската индустрија добивме барање да направиме производ кој ке биде специфичен по вкус кога ке се користи за нивни потреби. Ние тоа и го направивме и така завршивме со Золива Сецканата Маслинка.

Сецканата Маслинка можете да ја најдете и во 500гр. пакување во голем број од маркетите низ државата. Искористете ја истата ја да направите највкусни пици и домашни лебчиња.